vineri, 20 iulie 2012

Alege culoarea sperantei


Crampeie ale unui destin de luptator

Ce spun prietenii despre Dana
 "O personalitate debordanta, optimista, vesela, cu multa pofta de viata, cel putin pana la momentul aflarii diagnosticului, ... ii place sa ajute oamenii, e fericita cand ii face pe ceilalti fericiti. Cand rade are un ras zgomotos si contagios caruia nu ii rezisti.
Este o persoana foarte ambitioasa, nu a existat un moment in care cineva sa o roage ceva si sa nu-i sara in ajutor asa cum a putut ea fara sa astepte ceva la schimb.
Cele mai frumoase zile din viata ei au fost cand i-a nascut pe cei doi copilasi (Mircea - 14 ani si Dorotheea - 4 ani). Ea este soarele lor". 

Vrem sa cumparam timp pentru Dana si pentru copii ei... Sistemul de sanatate nu il cunoaste pe Mircea, nu a auzit de Dorotheea, nu stie cum radea Dana si habar nu are de ochii ei caprui-verzui. Nu ii pasa. Nu e treaba lui… Imi este groaza sa ma ma uit in ochi Danei, REFUZ sa ma gandesc cum m-as putea uita in ochii copiilor ei....Care era intrebarea? Ah!...Da..."Ce culoare are inima mea???!!!"....
Nu stiu!...
Depinde!...
Inima voastra ce culoare are?...
.” - Jeni Grigorescu

“trebuie sa-i spun Danutei ca-i multumesc pentru prietenia pe care mi-a aratat-o in anii de cand ne cunoastem.. Bobocico, hai sa le aratam tuturor prietenilor nostrii care ma intreaba zilnic de tine, cat esti de curajoasa si luptatoare.Si iti promitem noi ca si daca vor veni momente ceva mai grele o sa-ti dam noi din curajul nostru...” - Anca Safta

sa fii tare si la fel de vesela cum ai fost mereu pentru ca doar asa vei invinge boala.” - Raluca Totu

Danuta draga, in asemenea momente nici un cuvant parca nu e prea potrivit, nu as fi vrut sa scriu, as fi vrut doar sa stau sa ma rog pentru tine.” - Cornelia Ghibuldan

te iubesc mult si sa ai credinta” - Marinela Kotsina


9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc din suflet tuturor pentru ca sunteti alaturi de Danuta noastra si sper ca impreuna sa reusim sa o facem sa treaca cu bine de aceasta incercare grea.
    Am scris si am sters si iar am scris...si iar am sters aici...dar acum mi-am facut curaj si chiar daca nu am excelet niciodata la a scrie ceva(prietenii mei stiu:), acum trebuie sa-i spun Danutei ca-i multumesc pentru prietenia pe care mi-a aratat-o in anii de cand ne cunoastem.. Bobocico, hai sa le aratam tuturor prietenilor nostrii care ma intreaba zilnic de tine, cat esti de curajoasa si luptatoare.Si iti promitem noi ca si daca vor veni momente ceva mai grele o sa-ti dam noi din curajul nostru...noi suntem siguri CA O SA FII BINE!TE IUBESC HLIZITA MEA! Anca S

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot spune ca sunt coplesita de atentia si mesajele de incurajare pe care le-am primit prin intermediul Ancai, de la persoane dragi cunoscute si mai putin cunoscute... Recunosc ca sunt depasita de situatie, insa stiu ca sunteti alaturi de mine si asta ma face mai puternica... as vrea sa va aud, sa va vad pe toti, stiu ca si voi va doriti acelasi lucru, insa in momentele astea durerea sufleteasca este mult prea mare, cuvintele mi s-ar opri in gat, iar lacrimile m-ar napadi, asa cum de altfel ma napadesc si acum... Va multumesc la toti ca faceti parte din viata mea, astept cu nerabdare sa va vad ( Jeni mi-a promis o petrecere cand voi in stare) si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat ocazia sa-mi intalnesc Ingerul Pazitor, sa-l vad, sa-l aud, sa-l simt aproape si la bucurie si la necaz: Ancutz, si eu te iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Danuta, sunt alaturi de tine, ma rog in fiecare zi sa aud o veste buna despre tine si vreau sa stii ca iti tin pumnii. Trebuie sa fii tare si la fel de vesela cum ai fost mereu pentru ca doar asa vei invinge boala. E un moment de rascruce in viata ta, dar peste ani iti vei da seama ca te-a facut mai puternica.
    Te pup, draga mea, si vreau sa stii ca ma gandesc in fiecare zi la tine.Ralu Totu

    RăspundețiȘtergere
  5. Danuta draga, in asemenea momente nici un cuvant parca nu e prea potrivit, nu as fi vrut sa scriu, as fi vrut doar sa stau sa ma rog pentru tine. Ulterior mi-am spus ca e bine sa stii ca ma gandesc la tine si cum te stiu luptatoare, vei reusi sa iesi invingatoare si sunt convinsa ca intr-o zi ne vei da vesti despre vindecare.

    Te imbratisez cu dragoste,
    Sa iti dea Dumnezeu ganduri bune si multa putere! Stiu ca va fi bine.

    Cornelia Ghibuldan

    RăspundețiȘtergere
  6. Dana draga, merci ,mult ca miai trimes acest link. Ni stiu in ce masura ai timp sau dispozitie sa citesti dar ma alaturi si eu de cei care se gindesc la tine cu toate ca noi ce vorbim si personal. Stiu ca treci printro incercare foarte grea si de fapt fiecare din noi are o reactie diferita. Nu are sens sa descriu ceea ce simt eu sau cum este reactia mea fata de boli, menirea sufletului atita timp cir este in acest spatiu material dens si greu...deoarece tu stii cit de cit cum privesc eu lucrurile astea. Ma rog la " spiritual healers from the other side" ( ma ierti dar nu mai stiu in Romaneste cum se zice insa tu intelegi) si stiu ca multi sint in jurul tau in permanenta si te ajuta sa treci aceste clipe. Stiu ca ai curaj, stiu ca ai o dragoste sufleteasca care te va ajuta si multi sintem linga tine. Te sun diseara la telefon sa stiu ce este nou.
    te iubesc mult si sa ai credinta
    marinela kotsina ( sau marina cum ziceti voi)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dana, nimeni nu stie mai bine decat tine prin cate ai trecut, dar ai avut putere si ai pastrat un zimbet pentru toata lumea, sper sa putem cu toti prieteni tai sa iti aratam ca rasul tau nea imbogatit viata , te sarut draga mea.
    Sunt alaturi de tine, ma rog pentru tine si stiu ca ingerul tau te pazeste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bobocel, un gand bun, curaj, optimism, speranta si credinta ca va fi bine si de la mine! Sunt sigura insa ca le ai pe toate...si curaj si optimism si credinta. Asta ai dovedit de-a lungul timpului si stiu ca o sa dovedesti si acum! Te imbratisez cu drag, Aura

    RăspundețiȘtergere