miercuri, 15 august 2012

Vesti de la Dana Simion

Buna, dragii mei prieteni,

Doresc sa va multumesc inca o data pentru toata implicarea de care ati dat dovada si pentru sufletul bun pe care vi l-a dat Dumnezeu.

Imi pare rau ca nu am reusit sa scriu mai des cate ceva despre starea Danei, dar imi e foarte greu sa exprim in cuvinte trairile unui om, chiar daca mi-e atat de apropiat.
In 12 ne-am intors de la a treia sedinta de chimioterapie, pe care am trecut-o cu stari de rau ceva mai accentuate decat primele doua dati(eu tot imi zic ca daca ii este rau inseamna ca organismul raspunde la tratament)si a inceput si procesul de cadere a parului.

Am dormit in acelasi pat si nu pot sa spun ce senzatie ai dimineata cand vezi perna si patul pline de par. Am incercat asa sa mai ascund din el cat de cat, doar doar sa nu o apuce depresia, dar n-am avut cum sa o pacales cand zilnic la pieptamant umple 3-4 chiuvete cu par.

Acum mai am asa o emotie mare cand vom merge pentru a 4 sedinta de chimio pentru ca atunci com repeta rmn sa vedem daca tumoarea asta macar a scazut putin ca sa poata fi operata si sa ma lamuresc cu ganglionul cat un bob de mazare ce i-a aparut mai jos putin de axila stanga(nu-l avea si sper sa fie doar un ganglion normal de care mai facem si unii dintre noi uneori).

E foarte bucuroasa cand ii spun de toti cei care o sustin, unele nume nici nu le cunoastem, dar incercam asa sa facem tot felul de legaturi, poate poate identificam persoana careia sa-i multumim. De fapt prin mine acum Dana va multumeste tuturor pentru incurajari, pentru suportul material, pentru ca va ganditi la ea si ca o faceti mai puternica.

Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va ocroteasca de tot ce e rau. 
Anca Safta (sufletul cel mai apropiat de Dana)

2 comentarii:

  1. Anca, te rog frumos sa-i transmiti Danei ca ne rugam pentru ea si ca-i dorim tot binele din lume! Sa fie tare si sunt convinsa ca va fi invingatoare in lupta cu boala. Cu mult drag, o pupam, Gabi si Ade Marin (fostele colege de la Connex.)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anca, transmitei Danei ca suntem alaturi de ea si chiar daca nu am vorbit pana acum cu ea, ne gandim zi de zi la ea si ne rugam ca Dumnezeu sa o ajute sa treaca peste aceasta grea incercare, este un suflet bun , generos si deosebit asa ca sunt sigura ca Dumnezeu o sa auda ruga noastra, a tuturor. Violeta si Aurel impreuna cu Raluca si Mihaita de la Vodafone

    RăspundețiȘtergere