joi, 4 octombrie 2012

Cum am ajutat-o pe Dana pana acum


Dragi prieteni,

Va multumim pentru sprijinul extraordinar de pana acum in lupta Danei. Iata ca in iuresul obstacolelor de zi cu zi, unii dintre noi inca mai gasesc ragazul si puterea de a fi Oameni.
Ne-ati ajutat sa achitam o parte importanta din procedurile necesare pentru a salva viata Danei Simion. 

Gasiti mai jos detalierea cheltuielilor facute pana in acest moment pentru interventiile medicale, cu mentiunea ca putem pune la dispozitie si chitantele defalcate, la cererea oricaruia dintre voi.

Fiti in continuare alaturi de Dana, intreg viitorul ei se afla in mainile noastre! 

cost total sedinta 1
4770
cost total sedinta 2
3363
cost total sedinta 3
2431
cost total sedinta 4
2473
cost total sedinta 5
4186
cost total sedinta 6
2269
cost total sedinta 7
2264
cost total sedinta 8
3023
total
24779

2 comentarii:

  1. Bun gasit, dragilor ! M-am intors de la operatie, sunt bine, am avut ceva probleme post-operatorii, dar le-am depasit, iar acum voi incepe recuperarea prin kinetoterapie. Francezii au fost minunati cum m-au tratat, iar insotitoarele mele, Anca si Madalina mi-au fost aproape inclusiv in afara programului de vizita in spital (le dadeau francezii afara si ele se faceau ca nu inteleg si iar se intorceau :))) Le multumesc inca o data, ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut si de acest hop, dar si voua tututor celor care mi-ati dat timp si speranta ! Va imbratisez cu mult drag, doar cu o mana, ca cealalta e inca nefunctionala :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt o mama fericita?! Un ochi rade... un ochi plange. Marele hop din viata Danutei a trecut. Acum ce ne mai rezerva viitorul? Dumnezeu stie. Dar, cum speranta moare ultima, asteptam sa treaca timpul in favoarea Danutei, sa treaca kimio... si sa zambim si sa ne bucuram cu totii. Danuta este un copil extraordinar, a rezistat cu zambetul pe buze, chiar si atunci cand o "intepau - toate". Dar eu, multumesc din suflet tuturor care au fost alaturi de noi, si multumesc inca odata bunului Dumnezeu, ca ne-a fost alaturi. Danuta se va face bine, sigur ca da, dar, mai dureaza cateva... luni. Dar, dintre toti cei apropiati, Ancuta, a fost cea care si-a lasat treburile, familia - pe fiica ei, care a intrebat-o: "Mami tu o iubesti mai mult pe Danuta, decat pe mine????" Ce poti sa-i raspunzi unui copil cand pune aceasta intrebare? O mama, multumeste inca odata lui Dumnezeu si voua tututor, care a-ti fost si inca sunteti alaturi de noi. Pupici, tututor. Mariana Simion

    RăspundețiȘtergere